Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Alkmaar 1816 CT

Van Ruysdael - Jan Steenstraat (project in voorbereiding)

1816 CT Alkmaar

Omschrijving

Start verkoop 10 maart 2018
Locatie: Grand Café Koekenbier Alkmaar
Tijd: vanaf 10.00 tot 12.30 uur

Aan de Ruysdaelkade in het geliefde Rembrandtkwartier worden 20 luxe appartementen en  1 vrijstaande woning gerealiseerd! Denk hierbij aan prachtige ruime kamers met grote raampartijen en veel lichtinval, heerlijke grote terrassen, en eigen parkeerplaatsen in de...
Lees meer

Kenmerken

Koopaanneemsom € 335.000,- tot € 600.000,- Gebruiksoppervlakte 99 m² t/m 183 m² Inhoud 325 m³ t/m 600 m³ Start Verkoop 10 maart 2018 Aantal kavels 21 Aantal Bouwtypes 21 Vrij 21 Woningtypen Appartement,Woonhuis
Lees meer

Kaart

Route van naar , 1816 CT Alkmaar

Omschrijving

Start verkoop 10 maart 2018
Locatie: Grand Café Koekenbier Alkmaar
Tijd: vanaf 10.00 tot 12.30 uur

Aan de Ruysdaelkade in het geliefde Rembrandtkwartier worden 20 luxe appartementen en  1 vrijstaande woning gerealiseerd! Denk hierbij aan prachtige ruime kamers met grote raampartijen en veel lichtinval, heerlijke grote terrassen, en eigen parkeerplaatsen in de ondergelegen garage.

Belangstelling voor de appartementen of juist voor de vrijstaande woning? Wilt u op de hoogte blijven? Laat uw gegevens achter!

U hoeft zich in Alkmaar geen moment te vervelen. De kaasstad heeft een grote diversiteit aan goede winkels, restaurants, en uitgaansgelegenheden. In Alkmaar kunt u struinen door gezellige oude straatjes, genieten op een terras, varen op de grachten of wandelen in een van de oude stadsparken. Aan cultuur geen gebrek: de stad heeft musea, een stadsschouwburg en kent muziekfestivals. Alkmaar heeft eveneens een rijk verenigingsleven en goed openbaar vervoer.

Buiten Alkmaar zijn mooie, karakteristieke dorpen te vinden. Bollenvelden in het voorjaar zijn prachtig. Gaat u de stad uit, dan bent u zo in het bos- en duingebied of het recreatiegebied Geestmerambacht. Uitwaaien of zonnen op het stand? Ook dat kan. Maar er ligt meer binnen handbereik.: via de A9 bereikt u binnen een half uur steden als Haarlem en Amsterdam.

GESCHIEDENIS
Het project is vernoemd naar de landschapsschilder Salomon van Ruysdael (1600/1603 – 1670). De schilder staat vooral bekend staat om zijn rivierlandschappen. Zijn oorspronkelijke naam was De Gooyer, totdat hij en zijn broer hun naam veranderden in Ruysdael, naar een kasteel in de buurt van hun vaders geboorteplaats Blaricum.

Salomon van Ruysdael had een bijzondere band met Alkmaar. Zijn broer Pieter de Gooyer woonde er met zijn gezin. Van Ruysdael verbleef regelmatig in de stad, zeker nadat Pieter overleden was en Salomon voogd werd over diens kinderen. Van Ruysdael maakte minstens veertien schilderijen van Alkmaar, met de Grote of Sint-Laurenskerk steeds herkenbaar in beeld. Al deze schilderijen zijn grotendeels onderdeel van buitenlandse of privécollecties. Het Stedelijk Museum Alkmaar kon in 2017 het vroegste van die veertien stadsgezichten verwerven. Gemaakt in 1644.
Overdracht Koopaanneemsom € 335.000,- - € 600.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 99 m² t/m 183 m² Inhoud 325 m³ t/m 600 m³ Start Verkoop 10 maart 2018 Aantal kavels 21 Aantal Bouwtypes 21 Vrij 21 Woningtypen Appartement,Woonhuis
Route van naar , 1816 CT Alkmaar

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.