Mijn favorieten


 

Een huis kopen in de regio Alkmaar en Heerhugowaard

dat echt bij jou past


Je wilt een huis kopen in Alkmaar, Heerhugowaard of omgeving. In deze oververhitte woningmarkt zien we steeds vaker dat mensen eisen en woonwensen gemakkelijker loslaten, omdat ze bang zijn achter het net te vissen. Dit hoeft geen problemen op te leveren. Echter, zou het zonde zijn als je na een jaar merkt dat dit toch niet de juiste woning voor jou is. Als ervaren aankoopmakelaar blijft Magneet Makelaars objectief en zorgt dat jij een huis koopt waar jij over 10 jaar nog steeds gelukkig mee bent. 

Met onze aankoopmakelaar ben je als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in de regio Alkmaar en Heerhugowaard, ben je verzekerd van een scherpe aankoopprijs en een complete begeleiding.

Wij vertellen je graag meer over onze aankoopdienstverlening! Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of bel ons meteen op 072-5096070.

 

Aankoopadvies van Woonaccent Makelaars Almere
                                  
                                                                                           


Onze klanten geven een 9.4 


op onze aankoop dienstverlening 


aankoopmakelaar heerhugowaard

aankoopmakelaar alkmaar
 
 


Waarom een aankoopmakelaar?

Je hebt een woning op het oog, hebt een bezichtiging gedaan en bent op slag verliefd geworden op dit huis. Je staat nu op het punt één van de grootste aankopen van jouw leven te doen. Op dit moment kan jij de hulp van een aankoopmakelaar goed gebruiken. Sta er bij stil dat de verkopend makelaar de woning zo gunstig mogelijk heeft gepresenteerd en dat jouw roze bril toch een aantal minpunten doet vervagen. De aankoop makelaar blijft objectief en scherp, en zal ervoor zorgen dat jij geen miskoop begaat!

De aankoopmakelaar zorgt voor

 Een scherpe onderhandeling 
 Gaat mee op 2e bezichtiging en zorgt voor een objectieve blik
 Controle op bouwkundige gebreken 
 Advies en begeleiding tijdens het gehele aankooptraject
 Nauwkeurige controle van de koopakte en hulp bij de afwikkelingBenieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Vraag dan nu het gratis adviesgesprek aan!

Aankoopadvies van Woonaccent Makelaars Almere                                                                                                                                      
                                                                 


Onze diensten nog eens terugkijken? Dat kan:

 
 

 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Magneet Makelaars start altijd met een gratis adviesgesprek. Bij het inschakelen van een aankoopmakelaar gaat het, naast de inhoud van de dienstverlening, ook om de klik tussen personen. Dit begrijpen wij. Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken of bel ons direct op 072-5096070.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring