Mijn favorieten


 

Een taxatie van jouw huis in Alkmaar, Heerhugowaard e.o. 

Er zijn talloze redenen te bedenken om  jouw huis in Alkmaar, Heerhugowaard of omgeving te laten taxeren. Dit kan zijn voor een hypotheekaanvraag, het kopen of verkopen van een woning of misschien ben je wel gewoon nieuwsgierig of de waarde van je woning is gestegen na de recente verbouwing. Allemaal situaties waarvoor jij een taxatierapport kan gebruiken.  Magneet Makelaars is gespecialiseerd in het taxeren van woning. Je kunt hier direct een taxatie aanvragen via het NWWI.
 


Gevalideerd taxatierapport

Magneet Makelaars levert voor elke situatie een gevalideerd taxatierapport. Een valide taxatierapport is een rapport dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen, opgesteld door een onafhankelijk validatie-instituut. Wij zijn aangesloten bij het validatie-instituut, NWWI, die de kwaliteit van onze taxaties waarborgt. Hierdoor worden onze rapporten geaccepteerd door alle geldverstrekkers. 

Op zoek naar een snelle, maar grondige taxatie voor een scherp tarief? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel ons direct op 072-5096070.


 
Veelgestelde vragen 

 

Kan elke makelaar mijn huis taxeren?

Geldverstrekkers eisen naast een valide taxatierapport, dat de taxateur gevestigd is in het gebied waarin deze taxeert. De makelaar die jouw huis taxeert dient dan ook een vestiging te hebben binnen een straal van 20 kilometer van jouw woning. 
 

Kan mijn eigen makelaar de taxatie verrichten?

De persoon die het taxatierapport komt opmaken dient onafhankelijk te zijn. Bij het aan- of verkopen van je woning mag deze persoon op geen enkele manier betrokken zijn geweest. Het kan dus niet zo zijn dat jouw makelaar de taxatie komt verrichten.

 

Heb je een andere vraag? Neem vooral contact met ons op.  

 

 

Taxatie afspraak maken

Magneet Makelaars is ook jouw taxateur voor andere vastgoedobjecten dan alleen maar woningen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem van vrijblijvend contact met ons via onderstaand formulier. Of bel ons direct op 072-5096070.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring