Mijn favorieten


 

Jouw woning snel verkopen 

met de woningpresentatie van Magneet Makelaars


Niets zo belangrijk als de eerste indruk. Wist je dat een potentiële koper binnen de eerste minuten een mening heeft gevormd over jouw huis? Deze eerste indruk is moeilijk te veranderen. Het is daarom uitermate belangrijk jouw huis zowel on- als offline optimaal te presenteren. Magneet Makelaars maakt dit mogelijk met behulp van ons verkooppakket. Met behulp van dit verkooppakket bestaande uit professionele foto’s, interactieve plattegronden, een uitgebreide woningbrochure en diverse andere marketingmiddelen, zullen wij potentiële kopers laten ervaren hoe het is om in jouw huis te wonen.

Ben jij klaar om je huis in de spotlights te zetten? Kom dan snel kennismaken.


Ons verkooppakket 

Magneet Makelaars biedt een uitgebreide mix van online en offline verkoopmiddelen, zodat we naast een ultieme woningpresentatie, ook de juiste doelgroep weten te bereiken. Ons verkooppakket bestaat uit de volgende middelen:


 Complete Funda plaatsing
 Professionele fotografie
 360 graden foto's 
 Optioneel zijn hoogtefoto's
 2D of 3D plattegronden
 Inzet van een woningstylist
 Facebook advertenties
 Woningvideo
 Plaatsing op onze website
 Luxe woningbrochure   
 Artist impressions (digitale restyling)
 Extra promotie Open Huis   Jouw eigen online klantdossier 

Dagelijks rijd je een rondje extra om even langs dat prachtige huis te gaan met het ‘te koop’ bord aan de gevel. Je ziet jezelf al in de tuin zitten en in gedachten heb je de woonkamer al ingericht. Oftewel, jij wilt je droomhuis gaan kopen! Echter, is er één ding wat nog in de weg staat, je huidige woning moet worden verkocht! Al een aantal weken zit jij in spanning af te wachten op het verlossende telefoontje, maar hoe weet jij of de makelaar er in de tussentijd wel echt alles aan doet om jouw woning te verkopen? Hier heeft Magneet Makelaars het ‘online klantdossier’ voor opgesteld. Je wordt in deze online omgeving op de hoogte gehouden van elke vordering met betrekking tot jouw woning. Transparant en altijd toegankelijk.


 

Meer weten over onze verkooppakket?


Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring