Mijn favorietenWat is mijn woning in Alkmaar of Heerhugowaard waard? 


Je wilt je huis natuurlijk in een goede tijd verkopen. Met de huidige drukte op de woningmarkt stijgen de huizenprijzen en daalt het woningaanbod. Elke koper heeft hierdoor minder keus, waardoor woningen sneller worden verkocht. Het is dus zeker een gunstige tijd om je huis te verkopen.

Ben je benieuwd wat je woning in Alkmaar, Heerhugowaard of omstreken op dit moment waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken via
 072-5096070.

 


Wat is een waardebepaling?

Bij een waardebepaling doen wij o.a. onderzoek naar de omgeving, jouw huis en vergelijkbare woningen om zo de actuele waarde te kunnen bepalen. Een waardebepaling is bij Magneet Makelaars altijd gratis en vrijblijvend. We maken eerst een afspraak om jouw woning te bekijken, maar na het afgeven van de waarde kun jij zelf beslissen of je jouw huis ook met ons wilt verkopen.  

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

  Vergelijkbare woningen
  Staat van onderhoud
  Omgeving
  Kadastrale gegevens

gratis waardebepaling alkmaar

Mogelijkheden woning

Naast het bepalen van de actuele waarde, kijken we samen naar de mogelijke opbrengst, de te verwachten verkoopsnelheid en de kansen en zwaktes van de woning. Elke verkoop begint bij het bepalen van een passende verkoopstrategie zodat we jouw woning zo sterk mogelijk kunnen presenteren aan de juiste doelgroep.

 

 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan:

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring