Mijn favorieten

Over ons

Magneet Makelaars is in relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in de regio Alkmaar. Wij houden ons dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed. Naast de advisering voor de bestaande bouw heeft Magneet Makelaars zich ook ontwikkeld als specialist op het gebied van nieuwbouw. Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Alkmaar. 
 
Wij weten waar we over praten

Magneet Makelaars bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren makelaar-taxateurs en commerciële binnendienstmedewerkers. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn beëdigd, VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in regio Alkmaar. De cultuur binnen de organisatie kenmerkt zich over het algemeen als jong en dynamisch, enthousiast met een persoonlijke touch.
 
Werkwijze

Magneet Makelaars kenmerkt zich door de inzet van een klantgericht en flexibel team van specialisten. Onze persoonlijke benadering, uitstekende bereikbaarheid en moderne werkwijze maken dat u zich echt klant zult voelen. Met een juiste mix van verkoopkanalen gaan we voor het beste resultaat!
 

Flexibel
Ook 's avonds en op zaterdag zijn de makelaars bereid om de woningen te bezichtigen met potentiële kopers. In de avonduren een gesprek voeren omtrent de verkoop van uw woning is geen probleem bij Magneet Makelaars!

Uw interesse gewekt?
Schroom niet en neem contact op voor vragen en/of meer informatie over onze dienstverlening. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor!