Mijn favorieten

Over Ons

 


Magneet Makelaars

Kwaliteit staat centraal

Magneet Makelaars is in relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaarskantoren in de regio Alkmaar. Wij houden ons dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van onroerend goed. Naast de advisering voor de bestaande bouw heeft Magneet Makelaars zich ook ontwikkeld als specialist op het gebied van nieuwbouw. Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Alkmaar, Heerhugowaard en omgeving. 

De woningmarkt is weer in volle bloei. Wanneer jij een huis wilt verkopen, aankopen of taxeren in de omgeving van Alkmaar of Heerhugowaard ben je op zoek naar een flexibele, kwalitatieve en innovatieve makelaar. Magneet Makelaars heeft een ervaren team en werken voor jou graag aan een passende woonoplossing. Kwaliteit staat centraal. Daarvoor hebben wij flexibele kantooruren, dus ook s'avond en in het weekend. Wij bieden een op maat gemaakte begeleiding tijdens het gehele traject. Samen komen we tot een plan van aanpak, gericht op jouw persoonlijke situatie. Waarom Magneet Makelaars? 


   Een makelaar die woont waar hij werkt
   Optimale woningpresentatie 
   Klantgericht en flexibel (ook s'avonds en op zaterdag bezichtigingen)
  Passend advies en begeleiding aan de hand van jouw situatie
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten. Bekijk hier onze werkwijze proefverkopen >Spreekt dit jou aan en wil je eens kennismaken? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Magneet Makelaars is partner van Woonaccent 

Wij zijn local heroes met een landelijk netwerk. Dit betekent een strategisch gebruik van verschillende marketingmiddelen, landelijke en regionale kennis en partners, maar gespitst op onze ervaring in de woningmarkt in Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken.
 Kennismaken? 

Vul het formulier hieronder om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om een afspraak te maken. Liever meteen bellen? Dat kan ook via 072-5096070.
                        

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring